Eleccions andaluses: els candidats trauen el cap

Els quatre candidats de les principals formacions polítiques es bolquen totalment en les eleccions del 2 de desembre.

L’actual presidenta, Susana Díaz, pretén guanyar per segona volta i complir un cicle de 40 anys del seu partit, el PSOE, al capdavant del govern andalús.
L’actual presidenta, Susana Díaz, pretén guanyar per segona volta i complir un cicle de 40 anys del seu partit, el PSOE, al capdavant del govern andalús.

A vora més i mig de la data de les eleccions andaluses, tots els candidats exposen les raons per les quals son mereixedors del vot de la ciutadania. Els quatre candidats dels principals partits han parlat en actes públics de les seues formacions.

L’actual presidenta, Susana Díaz, pretén guanyar per segona volta i complir un cicle de 40 anys del seu partit, el PSOE, al capdavant del govern andalús. Assegura que es presenta en nom de les millors idees per a Andalusia.

El candidat del PP, Juan Manuel Moreno, també opta a la presidència andalusa per segona volta. Diu que el PSOE “no té la gallardia d’eixir a donar la cara i dir el que ha fet amb els diners i amb les corrupteles”.

En les properes eleccions Esquerra Unida i Podem concorreran amb la marca Endavant Andalusia. Teresa Rodríguez tornarà a ser la candidata i diu que el seu paper no serà “facilitar-li el govern a un partit que du 40 anys” en el poder a Andalusia.

El candidat de Ciutadans, Juan Marín, assegura que continuaran “treballant perquè el canvi, que no ha arribat a Andalusia, siga una realitat”. Ciutadans ha donat suport al govern del PSOE a Andalusia des de les últimes eleccions fins fa unes setmanes.

També et pot interessar

stats