Elda s’ofereix per a convertir-se en nexe logístic del corredor mediterrani

Disponibilitat de terrenys i la fortalesa econòmica local són alguns potencials que ha exposat l’alcalde al Ministeri de Transports.

L'alcalde d'Elda, Rubén Alfaro, aquest dimarts a Madrid
L'alcalde d'Elda, Rubén Alfaro, aquest dimarts a Madrid / À Punt Media

Elda es postula per a ser nexe logístic del corredor mediterrani a les comarques del sud. Aquest municipi del Vinalopó Mitjà té sòl disponible per a les necessitats que requereixen unes instal·lacions com aquestes i, a més, el nucli logístic podria ubicar-se en un punt on no afectaria cap espai protegit.

Per aquestes raons, l’alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, ha transmés al Ministeri de Transports i Mobilitat, en una reunió que ha mantingut a Madrid aquest dimarts, la disponibilitat del municipi a acollir un centre logístic d’aquestes característiques.

La proposta de l’Ajuntament d’Elda no sols satisfaria una necessitat en matèria de comunicacions i del corredor mediterrani, sinó que, a més, convertiria Elda en un punt d’atracció de noves empreses i es generarien nous llocs de treball al municipi.

“La fortalesa econòmica d’Elda, el sector del calcer, la vinculació amb altres sectors, com ara l’agrícola o el de la persiana” són, en opinió, d’Alfaro algunes de les raons que ha exposat als responsables del Ministeri perquè Elda tinga al seu terme el nexe logístic del corredor mediterrani de les comarques del sud.

També et pot interessar

stats