Educació posarà en marxa un projecte pilot per oferir desdejunis a les escoles per als estudiants vulnerables

Raquel Tamarit anuncia la voluntat de convocar una trobada estatal sobre la dignificació de les condicions dels treballadors del món de la cultura

Tamarit, aquest dimecres, a les Corts
Tamarit, aquest dimecres, a les Corts / À Punt NTC

La consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, ha explicat aquest dimecres a les Corts que el seu departament pretén posar en marxa, el curs que ve, un projecte pilot perquè els centres educatius amb alumnat més vulnerable puguen tindre inclòs també, de manera gratuïta, el desdejuni.

Tamarit ha comparegut per primera vegada a les Corts Valencianes per a explicar les línies d’actuació del seu departament durant els pròxims mesos. La consellera ha recordat que durant aquests set anys de govern del Botànic, les beques de menjador s’han quasi duplicat i han arribat a 140.000 alumnes. També ha assegurat que la Conselleria està configurant un nou projecte pilot per a avaluar l’efecte de la pandèmia sobre l’alumnat més vulnerable des del punt de vista socioeconòmic i contribuir a frenar-lo.

Tamarit també ha defensat que treballarà en la celebració en la Comunitat Valenciana d’una trobada estatal sobre la dignificació de les condicions dels treballadors del món de la cultura, per a la qual demanarà reunir-se amb els ministres de Cultura i Treball, Miquel Iceta i Yolanda Díaz.

Compra del trinquet de Pelai  

En la intervenció, Tamarit ha defensat també “la voluntat de reactivació de les gestions per a la possible compra, per part de la Generalitat, de la Catedral de la Pilota, el trinquet de Pelai de València”. “És un referent del nostre esport i és convenient que puga arribar a ser públic, de tots els valencians i valencianes”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats