Educació adjudica plaça definitiva a 4.605 mestres del concurs de trasllats del 2023-2024

La presa de possessió en les noves destinacions obtingudes tindrà lloc l’1 de setembre del 2024

Aula d'un centre escolar, en una imatge d'arxiu
Aula d'un centre escolar, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) d’este dilluns l’adjudicació definitiva de destinacions del concurs de trasllats de mestres de 2023-2024 a 4.605 docents. Del total de places adjudicades, 2.242 pertanyen a la província de València, 550 a la de Castelló i 1.813 a la d’Alacant.

La presa de possessió en les noves destinacions obtingudes tindrà lloc l’1 de setembre del 2024, i se cessarà en la de procedència el 31 d’agost del 2024. Els funcionaris en situació d’excedència que reingressen al servei actiu a conseqüència d’este procediment han de presentar la documentació de manera telemàtica en la direcció territorial corresponent abans de la presa de possessió de la plaça.

Es pot consultar tota la informació sobre esta adjudicació definitiva de concurs de trasllats en el DOGV.

Així mateix, el DOGV d’este dilluns publica la resolució que regula el procediment de sol·licitud i concessió de comissions de servici en centres públics dependents de la Generalitat Valenciana per al curs 2024/2025 per al personal funcionari dels cossos docents no universitaris.

Esta convocatòria inclou una sèrie de novetats respecte a les convocatòries d’anys anteriors, amb la inclusió de nous motius de tipus social pels quals es pot sol·licitar la comissió de serveis en diferent lloc docent, com ser víctima de terrorisme, resolució de la Unitat de Resolució de Conflictes, per motius d’agressió al personal docent, així com per tractament de fertilitat, entre altres.

Així mateix, s’ha modificat el barem relatiu a la conciliació familiar per família nombrosa i modificat la documentació exigida relativa a l’acreditació de la condició de fills menors. Com a nova mesura per a facilitar la conciliació de la vida personal i professional, la convocatòria d’enguany preveu, en la causa d’interés particular, la possibilitat de poder sol·licitar la comissió de serveis dins de la mateixa localitat.

Les sol·licituds s’han de tramitar de manera exclusivament electrònica durant la segona meitat del mes de maig.

També et pot interessar

stats