Echenique creu que Errejón hauria de dimitir

La direcció de Podem considera que Errejón s'ha col·locat "automàticament" fora del partit amb la seua decisió.

La direcció de Podem considera que Errejón s'ha col·locat "automàticament" fora del partit
La direcció de Podem considera que Errejón s'ha col·locat "automàticament" fora del partit

El secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, considera que Íñigo Errejón hauria de dimitir i deixar el seu escó després que ahir anunciara que es presentarà a les eleccions autonòmiques madrilenyes sota la marca de Més Madrid creada per l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena. 

En una entrevista a la Cadena SER, Echenique ha indicat que "jo si fora ell, dimitiria, clar" i ha afegit que "també és cert que d'alguna cosa haurà de viure Errejón fins al maig". El secretari de Podem creu que hauria de deixar el càrrec perquè entén que l'escó el va guanyar de la mà de Podem i ara es presentarà a les eleccions amb un altre partit. Tot i això, Errejón manté que continua sent el candidat de Podem.

No obstant això, el número 3 de Podem ha confirmat que la direcció no té la intenció d'expedientar o expulsar Errejón després de la seua decisió de renunciar a les sigles de Podem i ha afirmat que parlar de les "baralles internes", en compte dels problemes dels ciutadans, "fa mal a l'espai del canvi i el canvi polític", i opina que "no era el moment" i que "no és una bona notícia" que Errejón prenga aquesta decisió que trau del "focus" el treball de Podem en la negociació dels pressupostos. Echenique ha confirmat que Units Podem seguirà el full de ruta que s'havien marcat. 

La direcció de Podem considera que Errejón està fora del partit

La direcció de Podem ha recalcat que el seu portaveu en l'Assemblea de Madrid, Íñigo Errejón, s'ha col·locat "automàticament" fora del partit amb la seua decisió unilateral de concórrer a les eleccions autonòmiques sota la marca de Carmena. 

La portaveu adjunta en el Congrés i membre de l'executiva, Ione Belarra, ha admés que la decisió del fins ara candidat de Podem els "ha agafat un poc desprevinguts" i ha lamentat que el focus informatiu es desvie de les negociacions "clau" de Podem.

També et pot interessar

stats