Echávarri vol que el suport a Montesinos estiga ben lligat abans de renunciar

Echávarri ha manifestat que la seua substitució per Eva Montesinos, ha de quedar "lligada i ben lligada".

L´alcalde d´Alacant, el socialista Gabriel Echávarri, ha manifestat hui que la seua substitució en el càrrec per la número dos, Eva Montesinos, ha de quedar 'lligada i ben lligada', per tal d´evitar que el PP recupere l´alcaldia.

Echàvari ha fet aquestes declaracions després de presentar un concurs escolar per a promoure la neteja als barris de la ciutat, i pocs minuts abans de conéixer que el Partit Popular municipal ha començat un ronda de negociacions per a presentar una moció de censura.

Preguntat per la seua exigència que hi haja 'garanties jurídiques' sobre l´elecció de Montesinos com a alcaldessa si finalment presenta la seua dimissió, Echávarri ha assenyalat que 'si no, governarà el PP. Ha d´estar lligat i ben lligat perqué si no governarà el PP', ha reiterat diverses vegades. L´alcalde ho vol 'tot garantit' per a impossibilitar que, en paraules seues, recupere l´Ajuntament un partit 'corrupte i podrit'.

Sobre les garanties jurídiques, s´ha limitat a manifestar que es buscaran les 'fórmules' adequades. Echávarri també ha assenyalat que tant Guanyar com Compromís i la resta de regidors de la corporació 'hauran de dir que sí' a les seues condiciones per a investir Montesinos, que es produiria després que el jutjat del cas Comerç dicte l´obertura del juí oral.

També et pot interessar

stats