Echávarri enviarà de nou el dispositiu de gravació a la Policia

Gabriel Echávarri, alcalde d´Alacant, assegura que l´aparell trobat a la regidoria d´Urbanisme no es va col.locar per a espiar.

Gabriel Echávarri en una imatge d'arxiu

L´alcalde d´Alacant, Gabriel Echávarri, s´ha oferit a dur una altra vegada el mecanisme a la Policia perquè el tornen a analitzar després que el regidor de Guanyem Alacant i anterior ocupant del despatx, Miguel Ángel Pavón, haja presentat una denúncia a la comissaria.

  

Echávarri ha explicat que el passat gener, quan Eva Montesinos, va ocupar el despatx d´Urbanisme, va detectar interferències en el mòbil, per la qual cosa es va sol·licitar un escombratge tècnic. L´exploració va permetre localitzar un aparell que es va posar en mans de la Policia Nacional. 'Es tractava d´un dispositiu arcaic, innocu, d´autoconsum', ha assenyalat i s´ha mostrat convençut que en cap moment s´havia fet servir per a 'espiar la regidora'.

El tècnic de les forces de seguretat que va analitzar el mecanisme va concloure que 'possiblement formava part d´un sistema més ampli de gravació, segurament per a connectar a un ordinador, però que no tenia Wi-Fi ni s´hi podien emmagatzemar dades'. Echávarri ha afegit que l´aparell en si no servia per a cometre cap delicte i que és per això que no van presentar cap denúncia. Tampoc van poder determinar qui l´havia posat, tot i que 'sembla que no tinga 4 anys', ha rematat. 

També et pot interessar

stats