Duque diu que demostrarà amb un informe que no hi va haver "estalvi fiscal" amb la seua societat

El ministre de Ciència no descarta repetir en el càrrec si Pedro Sanchez guanya les pròximes eleccions generals.

Pedro Duque ha demanat un informe sobre els moviments que demostraran la no intenció d’evadir impostos amb la seua societat
Pedro Duque ha demanat un informe sobre els moviments que demostraran la no intenció d’evadir impostos amb la seua societat / Europa Press

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, ha avançat aquest dijous que la societat familiar que gestiona el seu patrimoni està sent revisada per assessories especialitzades que "en breu" difondran un informe sobre els moviments que demostraran que "no hi va haver estalvi fiscal net"

Es tracta de la mateixa societat a través de la qual Duque va comprar el xalet que té a Xàbia (Marina Alta). Després de la polèmica, el ministre ha insistit que hui no tornaria a crear-la.  

No obstant això, no descarta repetir en el càrrec si el president del govern espanyol guanyara les pròximes eleccions generals: "Estic disposat a esforçar-me i liderar açò [el Ministeri de Ciència] tot el temps que vulga Sánchez", ha manifestat. 

Duque també ha valorat l'experiència com a ministre i l'ha qualificada de "molt enriquidora". Segons assegura, queden encara "moltes coses per fer" per tal de millorar el sistema de ciència i les universitats. La seua prioritat és, tal com ha indicat, situar Espanya en l'Índex d'Innovació Europeu per a estar cada vegada "més a prop" a tots aquells països als quals Espanya es vol parèixer, pel que fa a salaris i condicions laborals.

També et pot interessar

stats