La docusèrie del president Sánchez: transparència o propaganda?

Las cuatro estaciones és el nom provisional d'aquesta producció, que de moment tindrà dos capítols en Netflix i mostrarà "el dia a dia del treball realitzat pel president del govern"

Pedro Sánchez tindrà una sèrie documental sobre la seua faena en el govern / À Punt NTC

El Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat aquest dissabte el conveni signat amb les dues productores que s'encarregaran de la sèrie documental de Netflix protagonitzada pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Dos capítols de 45 minuts de duració, amb opció d'ampliar a quatre, i que s'està gravant des de febrer.

L'objectiu de Las cuatro estaciones, nom provisional de la docusèrie, és "mostrar el dia a dia del treball realitzat pel president". Les reaccions a l'anunci del nou projecte audiovisual no s'han fet esperar. La secretària general del PP i portaveu al Congrés, Cuca Gamarra, l'ha qualificat d'"egoteca" i titla Sánchez d'estar "obsessionat amb la seua sèrie".

Aquesta, tanmateix, no és la primera vegada que les càmeres han captat la intimitat dels polítics. Abans que Sánchez, ja ho han fet la família Obama, Emmanuel Macron, l'expresident de l'Uruguai Pepe Mujica i Irene Montero, entre altres.

També et pot interessar

stats