Divendres de precampanya a la Comunitat Valenciana

Aquesta vesprada Sánchez, Echenique i Abascal protagonitzen actes en diferents punts del territori.

Divendres de precampanya a la Comunitat Valenciana
Divendres de precampanya a la Comunitat Valenciana

Quan falten 17 dies de eleccions generals i amb la ressaca de l’eixida del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos, la Comunitat Valenciana s’ompli d’actes de precampanya aquest divendres.

Echenique inicia la precampanya a Alacant i València

A les 12.30 hores, el secretari d’acció de govern de Podem, Pablo Echenique, participa en un acte de partit en el Museu d’Art Contemporani (MACA). L’acompanyaran els diputats nacionals i candidats al congrés Txema Guijarro i Maria Teresa Pérez. També, la presidenta de la Fundació Europa dels Ciutadans, Marga Ferré i el portaveu del grup municipal de la formació a l’Ajuntament d’Alacant, Xavi López.

De vesprada, a les 17.45 hores, a València, Pablo Echenique, participará en l’acte ‘Davant una possible crisi... per què t’interessa que governe Unides Podemos?’. Serà a la Sala Palmireno-Aula F3.4. de la Facultat d’Història de la Universitat de València. En la xarrada, estaran amb ell el cap de llista al Congrés de Podem per València, Héctor Illueca, i la també candidata Esther Barceló. 

Juan Carlos Monedero, a Sagunt

A les 18 hores, als Jardins del Casino de la Gerència del Port de Sagunt, el cofundador de Podem Juan Carlos Monedero participa en una Trobada amb la gent. I a les 19.30 hores estarà present en una altra trobada al Centre Instructiu d’Unió Republicana de Sogorb. 

Pedro Sánchez i Ximo Puig, a Elda 

A les 19 hores, a Elda, el president del govern en funcions i candidat socialista, Pedro Sánchez, intervé en un acte de partit junt al secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, i el ministre de Ciència en funcions, Pedro Duque. 

Santiago Abascal visita hui Castelló

El candidat de Vox al govern a la Presidència del Govern, Santiago Abascal, participarà en un acte de partit en el Recinte Firal de Castelló a les 19 hores. 

Demà dissabte, Abascal a IFA (Elx) i Casado a Alacant

Abascal continuarà els actes de precampanya demà a Alacant. A les 19 hores, el líder de Vox protagonitzarà un acte pública a IFA (Elx) amb el candidat per Alacant, el tinent general retirat Manuel Mestre.

I Alacant també és el lloc escollit per PP per a celebrar la seua convenció interparlamentària nacional. El candidat al Govern d’Espanya tancarà l’acte en què es reuniran més de 300 parlamentaris nacionals, autonòmics i europeus de tot Espanya. 

També et pot interessar

stats