Dissabte de precampanya municipal a València

Els candidats Joan Ribó, Sandra Gómez i María José Català protagonitzen actes polítics.

Dissabte de precampanya municipal a València

La proximitat de la campanya electoral per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig ha fet que aquest dissabte diferents candidats a l’alcaldia de València hagen protagonitzat actes. 

L’alcalde i candidat de Compromís, Joan Ribó, ha anunciat una rebaixa de la taxa Tamer, la taxa que es paga amb el rebut de l’aigua. El candidat ha dit que Compromís aposta per una economia circular i l’aprofitament del fem per a obtenir compost. 

El Partit Popular també ultima els preparatius per a la campanya electoral. Hui han inaugurat el local que serà la seu de la formació fins a les eleccions, en un acte presidit per la candidata a l'alcaldia, María José Català.

La candidata ha manifestat que tenir una seu al peu del carrer fa que el projecte estiga “a l’abast dels ciutadans”. Durant la inauguració s'ha mostrat optimista amb els resultats del pròxim 26 de maig i ha assegurat que liderarà el bloc per a “fer fora Ribó de l’ajuntament”. 

La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha presentat el que serà el lema de la campanya electoral, en un acte al trinquet de Pelai. Ha cridat a la mobilització per a frenar una extrema dreta que ha titlat d'intolerant.

“Volen ser alcaldes o alcaldesses a costa que la ultradreta mane a la nostra ciutat, per això hem de fer una mobilització molt forta per a defensar la igualtat i la llibertat, així com tots els principis que han fet avançar la nostra societat", ha manifestat.

Gómez ha criticat els models “excloents” de ciutat i ha indicat que el PSPV vol 

“una València que avance però amb una premissa molt clara: que tots els habitants de la ciutat de València puguen avançar amb la ciutat".

La candidata ha animat la militància del seu partit a continuar pel camí encetat en les eleccions generals per a consolidar el canvi a la ciutat de València.

També et pot interessar