Primer dissabte de campanya electoral per a les municipals i europees del 26M

Tots els partits, excepte els socialistes, fan actes a les principals ciutats del territori valencià.

VÍDEO | Primer dissabte de campanya electoral per a les municipals i europees del 26M

Els populars s'han reunit aquest primer dissabte de campanya electoral a València. Pablo Casado, ha clausurat un acte en què també han participat la presidenta del PPCV, Isabel Bonig; el candidat al Parlament Europeu, Esteban González Pons, i la candidata a l’alcaldia, María José Català. 

Pel que fa als socialistes, no han programat actes electorals aquesta jornada per la mort d’Alfredo Pérez Rubalcaba i, previsiblement, reprendran les activitats diumenge.

Compromís ha presentat a Gandia els seus candidats comarcals de la Safor, acompanyat del candidat de la formació al Parlament Europeu, Jordi Sebastià. En l’acte, el candidat a l’alcaldia del municipi, Josep Alandete, ha assegurat que aspira a liderar “l’alcaldia del canvi”. 

La candidata de Ciutadans a l'alcaldia d'Alacant, Mari Carmen Sánchez, s'ha desplaçat als barris de la zona nord d'Alacant, on ha visitat diferents comerços tradicionals i ha dit que apostarà per la revitalització dels barris de la zona. Per al seua part, el candidat d'Unides Podem, Xavier López, ha explicat les propostes amb què la coalició vol donar suport a les xicotetes i mitjanes empreses i el comerç de proximitat.

També et pot interessar

stats