Els discursos dels partits en l'últim diumenge de campanya

Set dies abans del dia de les eleccions, les candidatures fan actes per tot el territori valencià.

VÍDEO | Els discursos dels partits en l\'últim diumenge de campanya

A una setmana de la cita amb les urnes, els candidats i les candidates fan campanya per tot el territori valencià.

La candidata del PP a l'alcaldia de València, María José Català, ha participat en la Volta a Peu de la ciutat. Català ha dit que cal fomentar l'esport en tots els àmbits i s'ha compromés a construir noves instal·lacions esportives per a practicar atletisme.

La candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha tret pit dels últims anys en el govern municipal i ha defensat una ciutat "oberta i integradora" en l'acte central d'aquest diumenge. Gómez ha estat acompanyada pel cap de llista al Parlament Europeu, Josep Borrell.

Compromís per Ontinyent ha celebrat el seu acte central de campanya, en què han participat la líder de la coalició, Mónica Oltra i el diputat en les Corts Jesús Pla per a donar suport a la candidatura a l’alcaldia de Nicolás Calabuig.

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de València, Fernando Giner, ha estat al barri de Benicalap per a explicar el seu programa. Entre les mesures presentades ha indicat que millorarà el servei d'autobusos de l'EMT, crearà un centre social i un centre d'atenció a les famílies.

El candidat d’Unides Podem a l’alcaldia d’Alacant, Xavier López, i el síndic de Podem, Rubén Martínez Dalmau, s’han reunit aquest diumenge amb el veïnat del PAU 2 per a conéixer les seues necessitats. 

També et pot interessar

stats