El director del CNI compareixerà al Congrés per l'assumpte de Corinna

Explicarà les actuacions del servei d'intel·ligència espanyol en relació amb "l'amiga íntima" del rei emèrit, Joan Carles I.

El director del CNI, Félix Sanz Roldán, en una imatge d'arxiu
El director del CNI, Félix Sanz Roldán, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El director del CNI, Félix Sanz Roldán, compareixerà a petició pròpia en la Comissió de Despeses Reservades del Congrés dels Diputats per a explicar les actuacions del servei d'intel·ligència en relació amb la princesa Corinna zu Sayn-Wittgenstein, coneguda com a "l'amiga intima" del rei emèrit, Joan Carles I.

En els últims dies s'han divulgat unes declaracions de la princesa Corinna en què, a més de dir que el rei d'Espanya tenia comptes a Suïssa i la utilitzava a ella de testaferro, criticava l'actuació dels serveis secrets espanyols.

Ara serà el Congrés el que ha d'establir en quina data es convocarà la Comissió de Despeses Reservades, que serveix per a donar compte al parlament espanyol dels assumptes relacionats amb secrets oficials. 

Sanz Roldán ja va donar explicacions sobre aquest afer en la mateixa comissió el 19 de març de 2013, quan va negar que existira cap vinculació dels serveis d'intel·ligència espanyols amb Corinna. 

També et pot interessar

stats