EN DIRECTE | Puig farà una declaració institucional a les 18:00 h

Segueix minut a minut tota l'actualitat del possible avançament electoral de les eleccions autonòmiques

EN DIRECTE | Puig farà una declaració institucional a les 18:00 h

17:45 h | Mónica Oltra compareixerà a les 19:00 h. La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, compareixerà a partir de les 19:00 h al Palau dels Valeriola, segons la seua agenda pública.

17:42 h |

 Martínez Dalmau: l'avançament electoral no pot fer renunciar a allò acordat al Botànic.

El candidat de Podem a la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, afirma que l'avançament de les eleccions "no pot servir d'excusa per a no fer tot allò que s'havia acordat al pacte del Botànic".

17:35 h | Acaba el ple del Consell extraordinari. 17:35 h |Acaba el ple del Consell extraordinari. La reunió del Consell ha finalitzat després de vora 20 minuts. La vicepresidenta Mónica Oltra i la resta de consellers de Compromís ja ha abandonat el Palau de la Generalitat.

17:25 h |

Morera creu que avançar les eleccions pot posar "en risc" el Botànic.

El president de les Corts, Enric Morera, diu que no coneix quin càlcul polític i electoral té el president de la Generalitat, Ximo Puig, però adverteix que "avançar les eleccions pot posar en risc el Botànic”. 

17:06 h |

El ple del Consell ja està reunit al Palau de la Generalitat. Els consellers i les conselleres ja estan en la reunió extraordinària del Consell. D'una banda han arribat els consellers del PSPV, i de l’altra els de Compromís.

16:36 h | 

16:36 h |Convoquen a les 18:00 h una declaració institucional de Puig. El president de la Generalitat, Ximo Puig, compareix a les 18:00 hores per a fer una declaració institucional, després de la reunió del Ple del Consell. 

12:56 h |

Consell extraordinari aquesta vesprada. 

El Consell es reunirà de manera extraordinària aquesta vesprada a les 17:00 h per a tractar un possible avançament electoral al 28 d'abril, coincidint amb les generals. El president Ximo Puig suspén tots els actes que tenia previstos per a aquesta vesprada en l'agenda institucional, inclosa la reunió amb la ministra d'Hisenda, Maria Jesús Montero, per a abordar qüestions com ara el finançament autonòmic.

12:40 h | Oltra ix de la reunió

.  La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, es mostra prudent davant els mitjans i assegura que Puig li comunicarà la decisió de si avança o no les eleccions autonòmiques quan l'haja pres. 

12:22 h | 

Bonig considera que la reunió mostra "l'agonia del Botànic".  La Presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat que "estem assistint a l'agonia del govern del Botànic.

12:05 h

 Oltra arriba al Palau.

 La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, arriba al Palau de la Generalitat després de la convocatòria efectuada pel president Ximo Puig amb el previsible avançament de les eleccions autonòmiques damunt la taula.

11:00 h

 Puig convoca Oltra. Ximo Puig convoca Mónica Oltra a una reunió al Palau de la Generalitat

10:15 h  Puig, sobre l'avançament electoral: "Hui és el dia". Puig diu davant els mitjans que “hui és el dia” de saber si hi haurà avançament electoral dels comicis autonòmics i assenyala que “durant tot el dia de hui tindrem molt de temps per a parlar-ne”.

El cap del Consell ha realitzat aquestes declaracions als mitjans després d'assistir a la inauguració del Congrés La Dona en l'Enginyeria, la Tecnologia i la Indústria que té lloc al Museu de les Ciències de València, quan li han preguntat si ja havia pres la decisió sobre un possible avançament electoral a la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats