El diputat provincial del PP pel partit judicial de Sagunt serà Carlos Gil i no Paz Carceller

L’alcalde de Benavites ha guanyat per dos vots l’alcaldessa de Puçol, designada per la gestora del partit.

L’alcaldessa de Puçol, Paz Caceller, i l’alcalde de Benavites, Carlos Gil
L’alcaldessa de Puçol, Paz Caceller, i l’alcalde de Benavites, Carlos Gil

El diputat provincial del Partit Popular pel partit judicial de Sagunt serà finalment l'alcalde de Benavites, Carlos Gil, i no l'alcaldessa de Puçol, Paz Carceller, com havia determinat la gestora del PP de la província de València.

La Junta Electoral de Zona de Sagunt ha convocat aquest dimarts els edils del PP dels municipis que conformen aquest partit judicial per a triar la persona que ocupe el càrrec de diputat provincial, davant la falta d'acord entre les dues persones que s'hi havien postulat.

Dels 68 edils convocats a la votació, hi han acudit 54, dels quals 27 han donat el seu vot a Carlos Gil i 25 han donat suport a Paz Carceller, mentre que hi ha hagut dues abstencions, per la qual cosa el primer serà el diputat provincial per aquest partit judicial.

Carlos Gil va argumentar en un comunicat que té més avals que l’alcaldessa de Puçol per a ser diputat provincial i defenia la necessitat que s'escoltara en la Diputació de València la veu dels regidors de la comarca del Camp de Morvedre, que té més regidors que la comarca de l'Horta Nord.

El PP té pendent el diputat provincial de Gandia

Sis dels huit diputats del PP a la Diputació de València estan ja clars, però falta també aclarir qui anirà pel partit judicial de Gandia. El PP insta els dos candidats que es postulen, Guillermo Barber (Gandia) i Avelino Mascarell (Xeraco), a posar-se d’acord per a evitar una votació en la Junta Electoral que determinaria qui serà finalment el representant. 

També et pot interessar

stats