El diputat Josep Almería abandona Podem pel "viratge ideològic" de la formació

Assenyala que el projecte està "allunyat de la transversalitat del 2015".

El diputat de Podem a les Corts, Josep Francesc Almería
El diputat de Podem a les Corts, Josep Francesc Almería

El diputat de Podem a les Corts, Josep Almería, ha anunciat aquest dilluns que abandonarà la formació pel "fort viratge ideològic que en els darrers dos anys ha experimentat la formació". En una carta, Almería indica que una vegada dissolta la cambra autonòmica, queda complit el seu compromís adquirit i opta per la desvinculació del partit. Almería va accedir a les Corts com a independent en les llistes de Podem per a les eleccions autonòmiques del 2015.

Al seu escrit de comiat, afirma que ja no comparteix el projecte, que considera "molt allunyat de la transversalitat que va il·lusionar moltes persones en el 2015".

"La meua trajectòria política a Podem finalitza ací, amb aquestes línies, des de les quals vull agrair al Consell Ciutadà Valencià la seua invitació a participar activament en la vida política autonòmica, formant part de la llista del partit a les eleccions de 2015", assenyala en la missiva, en què agraeix el suport a totes les persones que han ocupat càrrecs orgànics i institucionals.

Assegura que l'experiència parlamentària "ha sigut intensa, enriquidora i molt satisfactòria la majoria de les vegades, encara que també hi ha hagut disgustos en algunes ocasions, alguna cosa consubstancial en l'àmbit polític". "No obstant això, la meua mirada retrospectiva no pot ser més que de gratitud i reconeixement, per haver-me donat la possibilitat d'aportar el meu gra de sorra a sectors, entitats i persones que tant necessiten l'ajuda institucional", ha agregat.

"La lluita sempre continua per a les persones que treballem per objectius que considerem justos, i així ho seguiré fent en el futur, des de qualsevol àmbit que em permeta continuar oferint la meua aportació per a la millora de la nostra societat", conclou Almería.

També et pot interessar

stats