La diputació permanent de les Corts convalidarà tres decrets llei pendents

L'òrgan es reunirà el 10 d'abril per a confirmar decrets sobre la Policia Local, les ajudes als municipis endeutats i les llicències VTC.

L'òrgan es reunirà el 10 d'abril per a confirmar decrets sobre la Policia Local, les ajudes als municipis endeutats i les llicències VTC
L'òrgan es reunirà el 10 d'abril per a confirmar decrets sobre la Policia Local, les ajudes als municipis endeutats i les llicències VTC

La Diputació Permanent de les Corts preveu convalidar en una reunió tres decrets llei que han quedat pedents d'aprovar, sobre la interinitat dels policiies locals, les ajudes de la Generalitat a municipis en risc d'endeutament i la regulació de les llicències VTC, de vehicles amb conductor, a la qual el ple del Consell donarà previsiblement el vistiplau divendres. 

L'objectiu és aglutinar totes aquestes qüestions pendents en una convocatòria única que s'estima podria celebrar-se el pròxim 10 d'abril.

El PP vol aprofitar la reunió per a interpelar la consellera Elena Cebrián sobre el transvasament Tajo-Segura i arrancar un compromís per la defensa conjunta de la infraestructura hidràulica i la disponibilitat d'aigua per als regants alacantins. Des de Compromís, Fran Ferri ha avaçat que el grup estudiarà si es pot exercir el control parlamentari al Consell des de la Diputació Permanent, mentre que el síndic socialista, Manolo Mata, ha advertit els populars del risc d'iniciar una nova guerra de l'aigua. 

També et pot interessar

stats