La Diputació de Castelló destina 800.000 euros d'ajudes als afectats per les pluges

El Ple de la Diputació aprovarà de manera urgent la quantia final.

La Diputació de Castelló destina 800.000 euros d\'ajudes als afectats per les pluges
La Diputació de Castelló destina 800.000 euros d'ajudes als afectats per les pluges

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat que es destinaran uns 800.000 euros en ajudes econòmiques als ajuntaments de tota la província per a reparar els desperfectes ocasionats per les pluges. El ple aprovarà de forma extraordinària i urgent la quantia i les bases de les ajudes perquè s’adjudiquen de la manera més ràpida i eficaç possible.

La principal dotació és de 675.000 euros en ajudes directes i de 5.000 euros dirigides als ajuntaments afectats per a poder pagar factures emeses des del 19 al 31 d'octubre vinculades a la recuperació del temporal. També es planteja una ampliació de 152.000 euros del Pla provincial de rehabilitació de camins rurals de la Diputació de Castelló per a realitzar una actuació que repare els desperfectes ocasionats en les pistes i camins rurals de la província. "Actuar de forma ràpida i eficaç és el millor que podem fer pels ajuntaments de la província", ha explicat el president.

El Ple de la Diputació aprovarà una modificació de crèdit per la quantia d'aquestes iniciatives, així com les bases de les ajudes perquè els ajuntaments presenten les seues factures. El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació ha realitzat un total de 294 serveis en 38 municipis de la província durant el temporal. Moliner ha destacat el treball de tots els efectius i ha assegurat que el més important "és no haver de lamentar cap dany personal". 

També et pot interessar

stats