Dimiteix el secretari d’organització de Ciutadans, Borja González

El polític torna a la seua ocupació com a Policia Nacional i agraeix a Inés Arrimadas la seua confiança

Borja González, fins ara secretari d'Organització nacional de Ciutadans, en un acte del partit
Borja González, fins ara secretari d'organització nacional de Ciutadans, en un acte del partit / Ciudatans

El secretari d’organització nacional de Ciutadans, Borja González, ha anunciat la dimissió del càrrec després de dos anys i mig i al·lega, per a això, que amb el procés de refundació en marxa, "el millor per al projecte" és que siga una altra persona qui faça la labor que necessita el partit.

En una carta publicada en el seu compte personal de Twitter, González explica que va entrar amb "il·lusió" en l'executiva nacional de Ciutadans i va acceptar l'"enorme repte" que li va encarregar Inés Arrimadas de renovar l'organització interna. Dos anys i mig després, se'n va "amb la sensació del deure acomplit" i assegura haver "pactat" l'eixida amb la presidenta.

De fet, a més de donar les gràcies al seu equip de col·laboradors, ha tingut paraules de gratitud per a Arrimadas "per la seua confiança i dedicació al partit com a manera de servir al nostre país".

González, que va estar destinat com a policia al País Basc i allí va començar a militar en el partit, considera també que és moment de refer la seua vida privada. "La qualitat de vida no té preu i estic desitjant recuperar-la", ha conclòs.

L'eixida del secretari d'organització coincideix amb la publicació d'un manifest de càrrecs públics del partit (vicealcaldes, regidors, diputats autonòmics, fonamentalment) en què demanen la dimissió d'Arrimadas i la convocatòria immediata d'un congrés extraordinari.

També et pot interessar