Dimiteix el secretari autonòmic d'Universitats

L'investigador Rafael Tabarés va accedir al càrrec al juny de l'any passat.

L'investigador Rafael Tabarés va accedir al càrrec al juny de l'any passat
L'investigador Rafael Tabarés va accedir al càrrec al juny de l'any passat / GVA.

El secretari autonòmic d'Universitats i Recerca, Rafael Tabarés, ha dimitit d'aquest càrrec, adscrit a la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, set mesos després del seu nomenament, que va tindre lloc en el ple del Consell del 28 de juny de l'any passat.

Tabarés ha explicat els motius de la seua decisió a València Plaza i ha admés que la situació en aquest departament no era bona. "Més endavant, a través de la paraula i l'escriptura, exposaré assossegadament les meues opinions sobre el que he viscut en la Conselleria i les raons de la meua marxa", ha declarat.

L'exsecretari ha assenyalat que ha conegut "persones meravelloses i he treballat molt a gust amb elles, però ha sigut un temps per moments dolorós i per això me'n vaig veritablement preocupat pel present i el futur del govern i del Botànic II".

La Conselleria d'Innovació, dirigida per Carolina Pascual, han confirmat la dimissió i han lamentat que un investigador i una persona "de tanta vàlua" com Tabarés haja decidit anar-se'n.  

També et pot interessar

stats