Dimiteix la regidora de Sanitat de Dénia per vacunar-se sense atendre el protocol

La socialista Cristina Morera reconeix que va ser una errada: "Si hi havia una vacuna, podia no haver-me alçat el jersei".

La regidora de Sanitat de Dénia, Cristina Morera, en una imatge d'arxiu
La regidora de Sanitat de Dénia, Cristina Morera, en una imatge d'arxiu / PSPV

La regidora de Sanitat i tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Dénia, la socialista Cristina Morera, ha anunciat fa uns minuts la seua dimissió per vacunar-se fora del protocol. L'edil, molt emocionada ha reconegut que va ser una errada i que no va ser conscient de la gravetat dels fets. Ha demanat disculpes per posar-se la primera dosi contra la Covid de manera irregular, perquè "si hi havia una vacuna, podia no haver-me alçat el jersei", i ha anunciat que no se'n posarà la segona dosi ara.

Els grups de l'oposició de l'Ajuntament havien demanat la dimissió de la regidora de Sanitat, per saltar-se l'orde i haver-se vacunat amb el seu home de la primera dosi fa dues setmanes. Cristina Morera ha explicat que "seguint unes instruccions que pensava adequades em vaig vacunar" i, per tant, ha dit "és el moment de presentar la meua dimissió irrevocable".

La regidora ha afegit que presenta la dimissió "amb molta llàstima" perquè creu que "s'ha treballat molt", però quan es cometen errors "cal ser responsable", ha subratllat. Encara que ha remarcat que ha actuat "de bona fe i sense cap maldat" i que en cap moment s'hauria vacunat "si haguera sigut conscient de l'error".

Segons ha apuntat, no vol continuar "alimentant la polèmica perquè no vull embrutar el treball que s'està fent des de l'equip de govern i que estan deixant-s'hi la pell perquè Dénia siga la millor Dénia".

Pensa que és la millor decisió "personal i política" i ha reconegut que "l'opinió pública i el pronunciament del partit" l'han fet prendre la decisió "que és el millor per al partit, per a l'alcalde i per a Dénia".

Finalment, Cristina Morera ha destacat que és una persona honrada, ha reiterat les seues disculpes i ha donat les gràcies pels deu anys com a regidora.

També et pot interessar

stats