Dimiteix la presidenta de Vox Sevilla al·legant una "estructura paral·lela al marge dels afiliats"

María José Piñero ha comunicat la "dimissió irrevocable" del càrrec en un carta als militants del partit.

María José Piñero, en una foto d'arxiu
María José Piñero, en una foto d'arxiu / María José López (Europa Press)

La presidenta provincial de Vox Sevilla, María José Piñero, ha comunicat la seua "dimissió irrevocable" del càrrec en un carta als militants del partit. En aquesta, denuncia l'existència d'una "estructura paral·lela al marge de la voluntat democràtica dels afiliats, protagonitzada per determinats personalismes i secundada per Vox Espanya, al marge de l'ordenament estatutari".

A més de comunicar la seua dimissió, afirma que " s'ha jugat irregularment amb els recursos econòmics dels afiliats per a llançar la carrera política i les ambicions d'uns pocs, que fora de tot talent, només busquen la seua projecció personal". Per això, indica que va enviar un burofax "a les més altes instàncies del partit perquè aquests problemes foren esmenats de manera fulminant, amb la negativa i l'amenaça per resposta".

Piñero recorda en la carta que es va posar al capdavant del partit a Sevilla "quan ningú volia" i lamenta a continuació que "fa ja més d'un any s'ha creat en Vox Sevilla una estructura paral·lela al marge de la voluntat democràtica dels afiliats". "Per fidelitat a l'ideari original de Vox he aguantat, esperant que el partit reaccionara i fora lleial amb mi, amb els seus directius i els seus afiliats. Com n'estava d'equivocada", lamenta en la carta.

La dimissió de la presidenta provincial de Vox Sevilla es produeix un mes després que la diputada per Almeria, Luz Belinda Rodríguez, abandonara el grup en el Parlament andalús en denunciar "assetjament laboral".

També et pot interessar

stats