Dimiteix l’alcalde de Torres Torres “per assumptes personals”

Rafael Gil havia acceptat huit anys de presó per narcotràfic.

L’alcalde de Torres Torres ha presentat la dimissió com a primer edil després d’acceptar una condemna de quasi huit anys de presó
L’alcalde de Torres Torres ha presentat la dimissió com a primer edil després d’acceptar una condemna de quasi huit anys de presó / Europa Press

L’alcalde de Torres Torres, al Camp de Morvedre, Rafael Moisés Gil, ha presentat la dimissió com a primer edil després d’acceptar una condemna de quasi huit anys de presó per pertànyer a una organització criminal dedicada a la intermediació, producció, adquisició, venda i transport a la resta d’Europa de grans quantitats de marihuana i armes de foc.

Tanmateix, Gil ha atribuït la decisió de deixar la política a “assumptes personals”. Així mateix, ha admés “pressions” de la seua família perquè dimitira i ha reconegut que aquest no és “un moment agradable per a ningú”, però ha reivindicat la tasca feta en el consistori. “Ara he acabat la meua carrera política i m’hauré de dedicar a treballar”, ha afegit. 

L’exalcalde ha assegurat estar “tranquil”, encara que “passant-ho malament”, i ha agraït el suport que els veïns li han donat. 

Gil es va presentar a l’alcaldia com a independent en les llistes del PSPV, i va ser expulsat del grup municipal en el moment de la seua detenció. Els grups de l’oposició de Torres Torres preparaven una moció de censura per a fer-lo fora de l’ajuntament.

També et pot interessar

stats