Dimiteix el conseller de Salut de Múrcia després de la seua polèmica vacunació

A l'endemà d'haver assegurat que no pensava dimitir, Manuel Villegas ha presentat la renúncia.

El conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas, durant la roda de premsa en què ha anunciat la seua renúncia
El conseller de Salut de Múrcia, Manuel Villegas, durant la roda de premsa en què ha anunciat la seua renúncia / Marcial Guillén (Efe)

El conseller de Salut de la Regió de Múrcia, Manuel Villegas, ha presentat la renúncia aquest dimecres, després de la polèmica suscitada per la seua vacunació contra la Covid-19.

Així ho ha anunciat el president del govern regional, Fernando López Miras, en una declaració institucional que ha llegit aquest dimecres al Palau de San Esteban, seu de l'executiu autonòmic.

La decisió ha arribat a l'endemà de fer-se públic que Villegas, conseller del PP, s'havia vacunat, juntament amb altres funcionaris i alts càrrecs de la Conselleria i del Servei Murcià de Salut, i d'assegurar que no dimitiria.

Aquest dijous de vesprada, López Miras es reunirà amb Ana Martínez Vidal, coordinadora autonòmica de Ciutadans i portaveu de l'executiu de coalició que governa la Regió de Múrcia amb el PP. Martínez Vidal va assegurar, en saber-se els fets, que la seua formació no contemplava un altre escenari que la dimissió de Villegas.

També et pot interessar

stats