Dimissions en Cs: Villegas abandonarà la direcció i de Páramo també l'escó i la política

Són els primers membres de la direcció de Ciutadans a presentar la dimissió després de la marxa d'Albert Rivera.

D'esquerra a dreta, el secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas i el de comunicació, Fernando de Páramo
D'esquerra a dreta, el secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas i el de comunicació, Fernando de Páramo

El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha anunciat aquest dijous que abandonarà la direcció del partit després del congrés del mes de març, on es renovarà la cúpula de la formació i s'escollirà el nou president o presidenta. 

"Jo no optaré a secretari general, ni estaré en cap de les noves llistes", ha assegurat, en una entrevista en Telemadrid. 

"L'eixida d'Albert Rivera inicia una nova etapa amb el nou Congrés, estic a la disposició del partit per a ajudar en aqueixa transició fins al congrés", ha explicat a la televisió pública de la Comunitat del Madrid.

De Páramo abandona l'acta de diputat i la política

Després de l'entrevista a Villegas  s'ha conegut la dimissió de Fernando de Páramo, el secretari de comunicació, una altra de les referències en la cúpula de Ciutadans. Abandona la direcció, fins al nou congrés, i renuncia a l'acta de diputat. En una carta pública, s'acomiada de la política amb aquestes paraules: "Tanque una etapa, ha sigut un honor i un orgull servir els espanyols".

De Páramo formava part del comité executiu des de 2014, va ser diputat i portaveu adjunt al Parlament de Catalunya fins al 2018 i, en la passada legislatura, diputat al Congrés per Barcelona i portaveu en el grup parlamentari. En les passades eleccions del 10N va concórrer com a número dos en la llista encapçalada per Inés Arrimadas i va ser un dels deu únics diputats de la formació taronja que van retindre l'escó. 

Villegas i De Páramo són els primers membres de la cúpula d'Albert Rivera a dimitir després que el líder de Cs abandonara el partit i la política com a conseqüència de la desfeta electoral del 10N. 

També et pot interessar

stats