Primer dilluns de campanya per a les eleccions municipals i europees del 26M

Els candidats de les diferents formacions han triat actes populars per a presentar els programes electorals.

VÍDEO | Primer dilluns de campanya per a les eleccions municipals i europees del 26M

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia de València, María José Català, s’ha reunit aquest dilluns amb l’Associació de Comerciants de Benicalap. Durant la trobada, ha promés la reversió del carril bici de l'avinguda de Burjassot i de l'avinguda de la Constitució, ja que considera que està perjudicant els comerços i el veïnat del barri.

A Vila-real, la segona ciutat més poblada de les comarques del nord, el PSPV aspira a tindre una nova majoria absoluta, després de huit anys seguits al davant de l'Ajuntament. El candidat a l’alcaldia, José Benlloch, ha assistit a la Nit de la Xulla, un dels tradicionals actes festius de la localitat, on ha estat acompanyat pel secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig.

Compromís de Torrevella ha presentat el seu programa acompanyat de la portaveu del partit, Mónica Oltra. Sobre la constitució del nou govern, el candidat de la formació a l’alcaldia, José Manuel Dolón, ha advocat de nou pel diàleg.

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha visitat el tradicional mercat del dilluns, on ha assegurat que donar suport al comerç de proximitat és la manera de “fer ciutat".

Pel que fa al candidat d’Unides Podem-Esquerra Unida a l’alcaldia d’Alacant, Xavier López, ha proposat la creació del servei de dentista municipal per a la ciutat.

També et pot interessar

stats