Díaz proposa reduir la jornada laboral i que acabe a les 18:00 hores per a conciliar

També planteja millores per als autònoms, més oportunitats per als joves i salaris més alts

La ministra de Treball, Yolanda Díaz, participa en una trobada amb el sector audiovisual a Màlaga
Imatge d'arxiu de la ministra de Treball, Yolanda Díaz / Jorge Zapata (Efe)

La líder de Sumar, vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha plantejat aquest dimarts establir la fi de la jornada laboral a les 18:00 hores com una de les seues primeres propostes en matèria laboral per a les eleccions del 23J. També la reducció de les hores de treball i l’increment de salaris.

Així ho ha traslladat en un vídeo difós per la seua candidatura després d'una reunió amb l'equip de l'àrea de treball de Sumar, en l'Espacio Larra de Madrid, per a analitzar diverses idees programàtiques centrades en les millores en matèria laboral. "Volem temps per a la nostra vida, volem reduir la jornada laboral, treballar menys i fer-ho amb qualitat de vida”, emfatitza Díaz en el vídeo.

També ha promés que les persones autònomes del país tindran els mateixos drets i la mateixa protecció que la resta dels treballadors i treballadores mitjançant les iniciatives que prepara el seu partit. A més, s'ha dirigit al jovent del país per a garantir que el seu objectiu és que "mai més" hagen de tornar a eixir fora d’Espanya per a portar avant un projecte de vida.

Díaz, finalment, ha subratllat que Sumar vol salaris millors, així com més protecció, més drets, menys temps i menys pobresa", ha conclòs.

També et pot interessar

stats