Díaz exposa al papa Francesc la futura reforma laboral

El PP ha emmarcat la trobada com la d'una "ministra que està en campanya"

Imatge de la trobada entre el papa Francesc i la vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz
Imatge de la trobada entre el papa Francesc i la vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz / Vatican Media

La vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, s'ha reunit amb el papa Francesc aquest dissabte al Vaticà. La conversa, de vora 40 minuts, ha tractat sobre la reforma laboral a Espanya, així com la importància de posar fi a la precarietat i de fomentar la dignitat del treball.

Ambdós líders han posat l'accent en el fet que el treball ha de ser decent i en la necessitat de disposar de marcs legislatius que prioritzen la persona treballadora com a millor eina d'inclusió social, segons fonts pròximes a la vicepresidència.

El papa i Díaz han compartit la idea que l'ocupació ha de ser de qualitat i que les democràcies més sanes són les que tenen treballs robustos. La vicepresidenta segona ha regalat al pontífex un exemplar del poemari Follas Novas de Rosalía de Castro i una estola de plàstic reciclat.

La subsecretària d'organització del PP, Ana Beltrán, ha emmarcat aquesta visita de Díaz al Vaticà com la d'una "ministra que està en campanya". Beltrán ha retret que la cara més visible d'Unides Podem haja anat "en el seu propi benefici".

També et pot interessar

stats