Díaz defén que treballar de nit comporta riscos per a la salut i ha de pagar-se millor

La ministra de Treball ha recordat que l'executiu de coalició estatal està a favor de l'oci, amb mesures per a reduir la jornada laboral

La vicepresidenta i ministra de Treball, Yolanda Díaz, aquest dimarts
La vicepresidenta i ministra de Treball, Yolanda Díaz, en una imatge d'arxiu / À Punt

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha reiterat l'opinió sobre el que considera irracionals horaris nocturns de l'hostaleria a Espanya, i ha explicat que treballar a partir de les deu de la nit comporta riscos per a la salut de les persones i ha d'estar millor retribuït.

En una entrevista en TVE, la també líder de Sumar ha considerat una "frivolitat" les crítiques que va llançar aquest dilluns la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, acusant-la de voler les persones "avorrides i a casa".

La vicepresidenta segona del govern espanyol ha indicat que Ayuso "sembla oblidar que, a partir de les deu de la nit, són jornades nocturnes, la qual cosa comporta riscos de salut i retribucions diferents, i aquestes condicions en algunes regions són millorables".

A més, ha afegit que l'executiu de coalició estatal està a favor de l'oci, amb mesures per a reduir la jornada laboral. "Estem a favor de la bona vida, que la gent vulga gaudir de la vida, de mesures que tenen a veure amb la millora de la qualitat de la vida", ha etzibat, "respectant els drets laborals".

També et pot interessar

stats