Destitueixen el subdirector de Gabinet Tècnic de la Policia per convidar Cotino a un acte oficial

La Direcció General de la Policia considera que la seua presència “perjudica la imatge, el bon nom i la trajectòria del Cos Nacional de Policia”.

Cotino va acudir a l'acte de presentació d’ètica policial i ciutadania que va tindre lloc a la sala de premsa de Canillas
Cotino va acudir a l'acte de presentació d’ètica policial i ciutadania que va tindre lloc a la sala de premsa de Canillas / Europa Press

El director general de la Policia, Francisco Pardo Piqueras, ha proposat la destitució del subdirector del Gabinet Tècnic de la Policia, José Manuel Pérez, després que convidara a la presentació d'un llibre sobre ètica policial Juan Cotino, exdirector general de la Policia i actualment imputat per corrupció en el cas de la visita del papa a València.

En un comunicat, la policia ha informat que la decisió respon a una “pèrdua de confiança” en José Manuel Pérez després de fer les invitacions “en el seu nom” i sense el coneixement dels seus superiors. El text assegura que el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska Gómez, ha acceptat la proposta de destitució.

“La Direcció General de la Policia considera que la presència de Juan Cotino en l'acte del passat dimarts, 16 d’octubre, perjudica la imatge, el bon nom i la trajectòria del Cos Nacional de Policia”, es detalla en el comunicat.

Segons informa eldiario.es, Cotino va acudir a l'acte de presentació d’ètica policial i ciutadania que va tindre lloc a la sala de premsa de Canillas, corresponent a la Subdirecció de Logística i Innovació.

També et pot interessar

stats