Podem es desmarca de Sumar i consultarà a les bases el suport a la investidura de Sánchez

Isa Serra remarca que esperen formar part del govern i que la seua opció és la continuïtat d'Irene Montero en Igualtat

La portaveu de Podem, Isa Serra, aquest dilluns
La portaveu de Podem, Isa Serra, aquest dilluns / Eduardo Parra (Europa Press)

Podem consultarà les bases sobre el suport dels seus cinc diputats a la investidura del president del govern, Pedro Sánchez, però no se cenyirà a l'acord de coalició entre socialistes i Sumar, perquè no han format part d'aquest, segons han remarcat.

"No hem format part de l'acord entre Sumar i el PSOE i, per tant, del que hem de preguntar és sobre la investidura de Sánchez, això és el que preguntarem als inscrits", ha manifestat la coportaveu estatal del partit d'extrema esquerra, Isa Serra.

Serra ha recalcat que "totes les decisions importants en Podem les prenen els inscrits i que amb la investidura de Sánchez no pot ser d'una altra manera".

Sobre si coneixen les converses entre Sumar i PSOE sobre el futur organigrama de l'executiu, ha assenyalat que tenen "la mateixa informació" que amb relació amb l'acord programàtic, però que esperen estar presents en el futur executiu de coalició.

La portaveu de Podem ha aprofundit que consideren fonamental que la ministra d'Igualtat, Irene Montero, seguisca en el càrrec i que les persones que ostenten carteres les ha de triar Podem.

També et pot interessar

stats