Desapareixen els CD amb les gravacions originals de les escoltes que activaren el cas Brugal

L'extraviament podria complicar la càrrega provatòria contra els 34 investigats ples contractes del fem del Baix Segura.

El cas Brugal es jutja a la Ciutat de la Justícia d'Elx
El cas Brugal es jutja a la Ciutat de la Justícia d'Elx / Europa Press

Els dos discs compactes amb les gravacions originals que l'empresari Ángel Fenoll va filtrar a la premsa i motivaren la d'instrucció judicial del cas Brugal s'han extraviat. Segons avança el diari Información d'Alacant, la lletrada de l'administració judicial ha informat que els discos no apareixen i que els intents per a trobar-los han fracassat. 

La desaparició dels àudios originals amb les converses de Fenoll amb polítics i empresaris complica la càrrega provatòria d'aquest presumpte cas de corrupció en les adjudicacions d'alguns contractes de fem del Baix Segura. L'anul·lació de les punxades telefòniques la principal estratègia dels advocats defensors. Tot i que el tribunal ha reproduït els àudios dels CD després de transferir-los als ordinadors, les defenses sol·liciten escoltar-los des dels suports originals per a verficar que no han sigut alterats. 

Després de set anys d'investigació judicial, el passat més de març l'Audiència d'Alacant iniciava a Elx el juí pel cas Brugal. Al banc dels acusats seuen 34 investigats amb les acusacions de prevaricació, frau, suborn o tràfic d'influències, entre altres delictes. 

També et pot interessar

stats