Denuncien Arcadi Espada per fer pintades en un llaç groc

En total hi ha huit persones identificades per pintar una bandera espanyola damunt del llaç, situat en una rotonda de l'Ametlla de Mar.

Jordi Gaseni ho ha denunciat a Twitter
Jordi Gaseni ho ha denunciat a Twitter / @jordigaseni

La Policia Local de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) ha denunciat administrativament huit persones per fer pintades en un llaç groc situat en la rotonda del municipi. Entre les persones identificades hi ha el periodista Arcadi Espada.

Segons ha contat l'alcalde del municipi, Jordi Gaseni, en declaracions a Europa Press, entre la 01:00 i les 02:00 h d'aquest dissabte, els Mossos d'Esquadra han detectat dos cotxes aparcats damunt de la rotonda i han avisat la Policia Local. Els agents locals han constatat la presència dels vehicles mal aparcats i també han vist que un grup de huit persones estava pintant el llaç groc instal·lat en aquesta rotonda, que, a més, acull un monument dedicat a la pesca anomenat Braços i rems. Per aquest motiu, els han identificat i els han denunciat administrativament.

Gaseni ha detallat que el llaç groc és metàl·lic i que l'han intentat arrancar i pintar en altres ocasions. L'alcalde, d'Esquerra Republicana de Catalunya, ha criticat l'atac en el seu compte de Twitter. 

Fa dos dies també va criticar en les xarxes socials que havien pintat una bandera d'Espanya en el llaç i en la base del monument. 

Per la seua banda, Espada ha explicat en declaracions a El Mundo que ell i el seu grup d'amics van decidir pintar el llaç groc després d'un sopar i que "al cap d'un minut" va aparéixer un vehicle de la Policia Local i dos dels Mossos d'Esquadra, després que una dona va donar la veu d'alarma. Segons ha dit, "segurament vigilen apostats".

També et pot interessar

stats