Deneguen un acte d'Abascal dissabte a València per demanar-ho fora de termini

A la mateixa hora i al mateix lloc hi ha un acte al qual assisteix la vicepresidenta segona del govern d'Espanya, Yolanda Díaz

El líder de Vox, Santiago Abascal
El líder de Vox, Santiago Abascal / Europa Press

La Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana ha denegat l'autorització per a aquest dissabte d'un acte del sindicat Solidaridad i Vox al qual anava a assistir el president del partit, Santiago Abascal, perquè la sol·licitud s'ha presentat fora de termini.

Segons han indicat fonts de la Delegació de Govern, la sol·licitud es va presentar dilluns a la vesprada i la legislació estableix que s'ha de registrar amb deu dies d'antelació, per la qual cosa no procedeix a tramitar-la perquè no s’ha comunicat en el termini corresponent.

La Delegació del Govern considera que no està justificada una urgència de la convocatòria, que podria permetre acurtar els terminis, ja que la petició s'argumenta per l'última hora sobre la pèrdua del poder adquisitiu de les famílies. La concentració s'havia anunciat per a aquest dissabte al migdia en la plaça de l'Ajuntament de València "en defensa dels treballadors i contra la nefasta gestió del govern espanyol", amb discursos de Santiago Abascal i de Rodrigo Alonso.

Es dona la circumstància que el mateix dia i a la mateixa hora hi ha un debat en el Palau de les Comunicacions de la plaça de l'Ajuntament organitzat pel diari digital elDiario.es en el qual participarà la vicepresidenta segona del Govern d'Espanya i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz.

També et pot interessar

stats