Podem demana una reunió dels socis del Botànic per a acabar amb la confrontació en el Consell

Estañ vol que siga abans del debat de política general de l'11 de setembre per a impulsar “un full de ruta conjunt”.

El secretari general de Podem durant una roda de premsa aquest dilluns
El secretari general de Podem durant una roda de premsa aquest dilluns / Podem

El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, ha anunciat aquest dilluns que iniciarà els contactes per a convocar al més prompte possible la comissió de seguiment del pacte del Botànic. El líder de la formació morada vol acordar una reunió dels tres membres que integren l’acord per a “acabar amb el clima de confrontació i “desconfiança” que s'ha generat en aquests últims dies al si del Consell.

Aquesta situació preocupa Podem, que atribueix els enfrontaments a la proximitat de l'horitzó electoral. Per a Estañ, és justament davant d’aquest escenari quan ha de demostrar-se veritablement que el Botànic és a prova de bombes. Ha criticat també l'existència de “certes temptacions partidistes” que poden fer que el discurs del Govern Valencià quede diluït entre qüestions de partit i que es deixe de banda la prioritat d'aconseguir “més drets per als valencians i les valencianes”.

Per això, Estañ ha instat a convocar la comissió de seguiment del Botànic preferiblement abans del debat de política general que se celebrarà a les Corts el pròxim 11 de setembre. L'objectiu de la formació morada és desenvolupar un full de ruta conjunt entre els tres socis de govern que els acompanye fins a l'esgotament de la legislatura.

També et pot interessar

stats