Podem demana eixir del "galliner" de les Corts

Per la seua banda, Vox demana estar en la mesa de la cambra.

Podem demana eixir del \"galliner\" de les Corts
Podem demana eixir del "galliner" de les Corts
30 de maig 2019 - 20:13

Unides Podem-Esquerra Unida s'ha estrenat en la primera junta de portaveus de la X legislatura de les Corts amb una petició perquè els seus huit diputats "isquen del galliner" de l'hemicicle i se situen en el centre.

Davant aquesta sol·licitud, els grups del Botànic s'han mostrat contraris al·legant, per exemple, que tots els escons són igual de dignes. Els de Rubén Martínez Dalmau també s'han negat a la proposta de PSPV i Compromís que les votacions dels plens es fixen a una hora determinada al final de la jornada.

Una altra de les peticions que s'han registrat en aquesta primera junta de portaveus és la del grup Vox. La seua portaveu, Ana Vega, ha sol·licitat que el seu grup estiga present en la Mesa de les Corts. D'aquesta forma, demanen que es puga defendre el seu ideari.

Finalment, el grup socialista ha registrat la candidatura del secretari general del PSPV, Ximo Puig, per a revalidar com a president de la Generalitat, davant l'arrancada del termini i amb "normalitat" en les primeres sessions parlamentàries.

També et pot interessar

stats