Podem demana a Ciutadans que done suport a la demanda del transport metropolità

Les diputades valencianes de Podem al Congrés demanen a Ciutadans que retire l'esmena als Pressupostos Generals de l'Estat.

Autobusos de l'Empresa Municipal de Transports de València
Autobusos de l'Empresa Municipal de Transports de València / Europa Press

Les diputades valencianes de Podem al Congrés dels Diputats demanen a Ciutadans que retire l'esmena als Pressupostos Generals de l'Estat per al transport metropolità de València.

Rosana Pastor ha dit que Ciutadans només demana 11 milions en la seua esmena, quan l'ens metropolità en necessita 38. És la quantitat que inclou l'esmena de Podem i que era la reivindicació que van traslladar al Govern central els alcaldes desplaçats a Madrid.

En roda de premsa, Rosana Pastor i Àngela Ballester han presentan les esmenes als pressupostos: vora 2.100, de les quals dos-centes fan referència al territori valencià. Estan dirigides a millorar el model productiu, afavorir l'economia social i les tecnologies energètiques netes i eficients. Reclamen més inversions en les infraestructures pendents, com ara l'electrificació de les línies C3 i C5, la connexió Gandia-Oliva-Dénia i, fins i tot, el corredor mediterrani.

També et pot interessar

stats