La defensa de Jorge Rodríguez assegura que les contractacions de Divalterra es feren "sense informes en contra"

Els lletrats de l'expresident de la Diputació de València, satisfets amb els interrogatoris perquè "constaten que és un assumpte administratiu i no penal".

L’expresident de la Diputació de València i actual alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez
L’expresident de la Diputació de València i actual alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez / Abulaila (Dival)

La defensa de l'expresident de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, considera que ha quedat demostrat davant del jutge que les contractacions d'alts càrrecs a l'empresa pública Divalterra "es feren sense informes en contra".

Els lletrats que porten la defensa del també alcalde d'Ontinyent en el cas Alqueria asseguren trobar-se satisfets dels interrogatoris que s'han fet a dirigents del PSPV i Compromís davant el jutge aquest dilluns perquè, al seu parer, constaten que "ni Rodríguez ni cap dels seus col·laboradors investigats actuaren amb voluntat de botar-se la llei" i que "es tracta d'un assumpte administratiu i no penal".

Fonts de la defensa valoren com a "rellevants" les declaracions dels diputats i consellers Emili Altur i Josep Bort perquè davant del jutge "confirmaren que els membres del consell d'administració estaven convençuts que l'actuació fou correcta" en comptar amb l'assessorament legal de juristes que "mai oposaren reserva" als contractes que ara s'investiguen.

El cas Alqueria investiga la suposada contractació irregular d’aquestes persones, afins a Compromís i al PSPV, els dos partits al capdavant de la corporació provincial.

També et pot interessar

stats