La defensa de Camps no veu provada la seua influència en la contractació amb Gürtel

Ricardo Costa ha tornat a assenyalar-lo com la persona que va ordenar emetre factures falses per a justificar els contractes amb Orange Market.

La defensa de Camps no veu provada la seua influència en la contractació amb Gürtel
La defensa de Camps no veu provada la seua influència en la contractació amb Gürtel

La defensa de Francisco Camps considera que les declaracions de diversos testimonis en l'Audiència Nacional, en un nou capítol de vistes de la trama Gürtel, no acrediten que l'expresident intervinguera en les suposades adjudicacions irregulars a Orange Market, la filial de Gürtel a la Comunitat Valenciana, amb motiu de la presència valenciana en Fitur el 2009.

Així, la defensa de l'expresident de la Generalitat ha explicat que, des del seu punt de vista, ni la declaració de l'exsecretari general del PP, Ricardo Costa, ni la d'altres testimonis com l'excap de premsa de Camps, Núria Romeral, o l'exconsellera Paula Sánchez de León, constaten que l'expresident tinguera cap vincle amb les contractacions.

A més, han afegit que sobre el coneixement que Camps suposadament tenia del sistema de finançament il·legal, la seua defensa ha responsabilitzat Costa d'ordir el citat sistema de finançament.

Noves declaracions en l'Audiència Nacional

Costa ha tornat a assenyalar l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, com la persona que va ordenar emetre factures falses per a justificar els contractes amb Orange Market, la filial valenciana de la trama Gürtel.

Per la seua banda, el conegut com a número 2 de la trama Gürtel, Pablo Crespo, ha afirmat que no va tindre res a veure amb l'adjudicació a Orange Market de l’estand de Fitur de la Generalitat el 2009. De fet, ha assegurat que a penes coneixia al llavors president del Consell, Francisco Camps.

També et pot interessar

stats