Declaren dues de les professores imputades en el cas Màster

Clara Souto i Laura Nuño compareixen pels presumptes delictes de falsedat documental i prevaricació.

Declaren dues de les professores imputades en el cas Màster
Declaren dues de les professores imputades en el cas Màster

La jutgessa d'instrucció número 51 de Madrid, Carmen Rodríguez Medel, va fixar una nova ronda de declaracions per les presumptes irregularitats detectades en les convalidacions de sis alumnes que van cursar el màster dirigit pel catedràtic Enrique Álvarez Conde, en la mateixa promoció de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

Les dues professores de la Universitat Rey Juan Carles de Madrid, Clara Souto i Laura Nuño, declaren dilluns, però no són les úniques, ja que, l'exdirector de l'IDP també està citat en aquesta peça separada a declarar com a investigat, així com la professora de la URJC imputada ja en una altra de les peces, Cecilia Rosado.

Souto és una de les docents de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid que va avaluar l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, i Laura Nuño, a més de professora, és l'exsubdirectora de l'Institut de Dret Públic Laura Nuño.

Álvarez Conde ja ha sigut imputat en diverses de les peces del cas, encara que en l'última declaració es va acollir al dret de no declarar. La jutgessa el considera l'ordidor del procés que els cursos 2008-2009 i 2011-2012 suposadament hauria regalat la titulació a "un grup selecte d'alumnes" per la seua rellevància política.

També et pot interessar

stats