Declara al jutjat d'Elx l'exdiputada del PP Loreto Cascales pel cas de la Clínica Gran Alacant

L'establiment va estar deu anys sense pagar el lloguer de les instal·lacions i deu més de 100.000 euros a l'Ajuntament de Santa Pola.

L'exdiputada popular Loreto Cascales, en una imatge d'arxiu
L'exdiputada popular Loreto Cascales, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'exdiputada del PP Loreto Cascales declara aquest divendres al jutjat d'Elx com a investigada en el cas de la Clínica Gran Alacant. L'establiment va estar sense pagar el lloguer de les instal·lacions a l'Ajuntament de Santa Pola durant els deu anys que va durar el contracte entre les dues parts, fet que va ocasionar un deute de 109.000 euros.

A més, a la clínica, presumptament, contractaven de manera irregular candidats i familiars de membres del PP de Santa Pola.

En la causa de Gran Alacant estan investigats per prevaricació, suborn i malversació l'exalcalde de Santa Pola, Miguel Zaragoza, la germana i el cunyat i exregidor de Personal. Loreto Cascales era regidora quan van passar els fets.

El febrer passat la jutgessa va decidir enviar el cas al Tribunal Suprem perquè Cascales era aforada, però ara ha tornat al jutjat d'Elx després de deixar de ser diputada, a l'abril.

També et pot interessar

stats