Debat juvenil sobre educació sexual i sexisme a les Corts

Parlament Jove organitza un simulacre de sessió parlamentària amb un centenar de participants.

Foto de portada: Els i les joves han ocupat aquest dilluns els escons reservats als diputats i diputades valencians

Més de cent joves de 16 i 29 anys han ocupat aquest dilluns els escons de les Corts per a debatre i votar una proposta parlamentària en favor de l'educació sexual i contra els anuncis sexistes.

Participaven en la iniciativa Parlament Jove, que ha organitzat el Consell Valencià de la Joventut. Els participants han fet un joc de rols, on cada grup ha representat una ideologia i ha defensat o ha rebutjat la proposta.

A més, els participants han rebut durant el cap de setmana la visita de diputats dels diversos grups parlamentaris de les Corts, els quals els han explicat quina és la seua tasca, com arriben a acords i tot el que fa referència al funcionament intern del parlament autonòmic.

Durant la sessió d'aquest dilluns han estat acompanyats del president de les Corts, Enric Morera; la presidenta del Consell Valencià de la Joventut, Pilar Blasco; i voluntaris que formen la comissió permanent de l'entitat.

Abans, en el marc d'aquest programa, han fet un simulacre d'una altra resolució sobre la ludopatia i els problemes d'addicció entre la gent jove.

També et pot interessar

stats