David Caballero abandona Cs Elx perquè la direcció a Madrid li obri un expedient per irregularitats

El que fins ara era portaveu municipal denuncia que en un 99% dels municipis no es fan primàries per a triar els caps de llista.

David Caballero
David Caballero / Ciutadans Elx

Crisi oberta a Ciutadans Elx: el que ha sigut durant sis anys líder de Ciutadans a Elx, David Caballero, abandona el partit després que la direcció a Madrid li haja obert una investigació per presumptes irregularitats econòmiques. L’expedient s’ha iniciat amb un denúncia de la que també és aspirant a l’alcaldia il·licitana, Eva Crisol.

Amb ell, es donen de baixa el seu portaveu adjunt Juan Antonio Sempere –també investigat pel comité de drets i garanties per presumptes irregularitats econòmiques– i el 75% dels militants, segons ha manifestat Caballero, qui ha assegurat que emprendrà accions legals per a defendre el seu honor. 

Caballero denuncia que al seu parer és una mala pràctica de la direcció del partit: “S’ha de dir alt i clar que Ciutadans no celebra primàries per a triar els candidats a les alcaldies en el 99% de les poblacions”, ha dit a À Punt NTC. I en el cas concret d’Elx, critica que ni tan sols l’executiva local és elegida pels afiliats i afiliades.

La regidora Eva Crisol, que sonava els últims temps com a successora de Caballero, ha denunciat davant d’aquest comité de drets i garanties una campanya de publicitat en autobusos que destacava el bon treball en l’oposició municipal de qui fins ara liderava la formació taronja a Elx i que, segons Crisol, es va fer sense autorització de la secretaria de comunicació. 

La renúncia té lloc dies després que la direcció nacional que ara l’investiga el nomenara oficialment com a alcaldable

També et pot interessar

stats