Dalmau diu que Podem ix "a guanyar" el 28-A i aposta per reeditar el Botànic

El candidat de la formació morada a la Generalitat aspira a liderar un pacte "més transformador" per a la Comunitat Valenciana.

Rubén Martínez Dalmau, candidat de Podem a la Generalitat Valenciana
Rubén Martínez Dalmau, candidat de Podem a la Generalitat Valenciana / Imatge d'arxiu.

El candidat de Podem a la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha assegurat aquest dijous que la formació morada ix "a guanyar" en les eleccions autonòmiques del 28 d'abril, i s'ha mostrat favorable a reeditar el Pacte del Botànic i, fins i tot, entrar en el govern. "Volem donar un pas més i entrar en el govern", ha dit.

En un acte de precampanya a Silla, a l'Horta, Dalmau ha reivindicat el paper del seu partit en l'acord del Botànic i ha destacat que ha marcat les polítiques socials i d'anticorrupció. Ha afirmat també que en la legislatura que ara començarà, Podem aspira a liderar un pacte "que ha de ser més transformador i amb major capacitat per a canviar les coses" amb l'objectiu de passar d'una "legislatura de reparació" a una de "transformació" a la Comunitat Valenciana.

En clau econòmica, planteja un nou model productiu i des de la perspectiva política posa el focus a liderar una legislatura clau per a regenerar la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats