Dalmau demana a Puig que el nou Consell no siga "continuista"

Els candidats a la presidència de la Generalitat han parlat del tren de la costa, el problema del finançament i l’alliberament de l'AP-7.

Dalmau demana a Puig que el nou Consell no siga "continuista"

Que el pròxim govern del Botànic no siga "continuista", sinó que aprofundisca en el canvi iniciat el passat 2015. Aquesta ha sigut la petició del candidat d’Unides Podem-EU a la presidència de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, al president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, amb qui s'ha reunit aquest dijous de manera informal.

Així ho ha assenyalat Dalmau als mitjans de comunicació en acabar la trobada al Palau de la Generalitat, després que ahir es vera també amb la vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, i com a pas previ a la reunió oficial dels tres el pròxim dimarts

Segons ha dit, Dalmau ha plantejat que espera un govern "unit, lleial", amb capacitat d'acabar amb la precarietat laboral o millorar les inversions públiques. També ha proposat que el nou pacte del Botànic es faça a les comarques d'Alacant, per a donar "més importància al sud".

Durant una cita "enormement positiva", els candidats a la presidència han parlat del tren de la costa, el problema del finançament o l’alliberament de l'AP-7. "Hi ha molta harmonia entre els tres socis de govern, la majoria guanyadora en el Parlament", ha assegurat Dalmau, qui ha insistit que primer cal tractar les qüestions programàtiques i en un futur ja es veurà "qui ocupa quins càrrecs".

També et pot interessar