Cristina Cifuentes deixa la política

L'expresidenta autonòmica renuncia a l'acta de diputada de l'Assemblea de Madrid.

Cristina Cifuentes abandona tots els càrrecs polítics després deixar la Presidència autonòmica i el lideratge del PP a la regió
Cristina Cifuentes abandona tots els càrrecs polítics després deixar la Presidència autonòmica i el lideratge del PP a la regió / Emilio Naranjo (EFE)

L'expresidenta autonòmica Cristina Cifuentes ha presentat la renúncia a l'acta de diputada de l'Assemblea de Madrid. Era l'últim càrrec públic que tenia després de les dimissions com a presidenta regional i del PP madrileny. Aquestes es van produir després de la polèmica del màster i de la publicació d'un vídeo en què se la veia, suposadament, robant en un supermercat.

D'aquesta forma, Cifuentes no participarà com a diputada en el debat d'investidura en el qual el seu número dos, Ángel Garrido, serà triat presumiblement com a successor.

L'expresidenta regional ha renunciat a l'escó mitjançant una carta dirigida a la Mesa de l'Assemblea, registrada al Parlament madrileny, on subratlla que la decisió es fa efectiva des de la data de hui, 8 de maig.

És molt probable que l'acta de Cifuentes l'assumisca Lucía Fernández, que ocupa el número 78 de la llista electoral amb la qual el PP va concórrer a les eleccions autonòmiques de 2015, segons han indicat a EFE fonts del PP.

També et pot interessar

stats