Cospedal va encarregar a Villarejo que investigara el germà de Rubalcaba

En una nova entrega de les converses, l'excomissari diu que aquest és el punt feble de l'exministre socialista d'Interior.

L'exsecretària general del PP, María Dolores de Cospedal, envoltada de periodistes als corredors del Congrés
L'exsecretària general del PP, María Dolores de Cospedal, envoltada de periodistes als corredors del Congrés / Fernando Villar (Efe)

Nova entrega de les converses entre l'excomissari José Manuel Villarejo i l'exministra María Dolores de Cospedal. Aquest dilluns el protagonista és Alfredo Pérez Rubalcaba, exministre socialista d'Interior.

En les gravacions que publica Moncloa.com, l'exsecretària general dels populars li va encarregar que investigara les activitats i la vida privada del germà de Rubalcaba, Alejandro Pérez Rubalcaba.

El Partit Popular estava convençut que l'exministre socialista estava darrere de les filtracions del cas Gürtel i per això pretenien utilitzar-les contra ell. En les gravacions es pot escoltar que Villarejo explica a l'exnúmero 2 del PP que Alejandro Pérez Rubalcaba era el punt feble que podien utilitzar contra el ministre socialista.

L'excomissari, ara en presó, els conta a Cospedal i al seu marit, López del Hierro, diverses informacions sobre la vida privada del germà de Rubalcaba, entre elles que té una relació sentimental amb la propietària de l'agència de detectius Método 3. Aquesta agència va estar implicada posteriorment amb l'espionatge de l'exdirigent del PP català, Alicia Sánchez Camacho, entre d'altres.

En un fragment de les gravacions, el marit de Cospedal pregunta directament si es pot investigar sobre la vida del germà de Rubalcaba i Villarejo suggereix rastrejar les seues telefonades, tot i que no es pot confirmar si finalment ho va fer.

Mentre continua el degoteig de gravacions, María Dolores de Cospedal, segons va remarcar divendres passat, només complia amb l'obligació de qualsevol líder d'una organització.

També et pot interessar

stats