Cospedal estudia el seu reingrés a l’Advocacia de l’Estat

L’exsecretària general del PP va deixar la política per l'escàndol sobre les seues converses amb Villarejo.

L’exsecretària general del PP i exministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, en una imatge d'arxiu
L’exsecretària general del PP i exministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L’exsecretària general del PP i exministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, estudia el seu reingrés com a advocada de l'Estat després de deixar la política per l'escàndol sobre les seues converses amb l’excomissari José Manuel Villarejo.

Cospedal ha presentat formalment la renúncia a l'escó com a diputada el Congrés dels Diputats huit dies després d’anunciar-la. Dos dies abans va anunciar la seua eixida del Comité Executiu del PP, del qual era vocal designada pel president del partit, Pablo Casado.

El seu lloc en la cambra baixa l’ocuparà Francisco Vañó, número quatre en la llista del PP, que va concórrer en les últimes eleccions generals per la província de Toledo.

L’exsecretària general del PP tornaria així a la seua anterior professió, que exercia des de 1991. Primer va ser assistent jurídica al País Basc i després en el Servei Jurídic del Ministeri d'Obres Públiques, Transports i Medi Ambient, abans de ser assessora del gabinet del ministre de Treball i Assumptes Socials Javier Arenas (PP) en 1996.

També et pot interessar

stats