Cospedal acudeix a la comissió Kitchen, ajornada després de la seua imputació: “A mi no m’ha avisat ningú”

L’Audiència Nacional l’ha citada com a investigada per la seua suposada implicació en el presumpte espionatge a Bárcenas 

María Dolores de Cospedal es presenta en el Congrés sense estar citada

L'ex-secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, s'ha presentat aquest dimecres en el Congrés per a comparéixer davant la comissió d'investigació de l'anomenada operació Kitchen, en no haver sigut avisada amb temps que la convocatòria s'havia suspés després d'haver-se conegut que ha sigut citada pel jutge instructor com a investigada.

La suspensió ha sigut votada a porta tancada en la comissió després de la sessió matinal de compareixences, i els diputats han rebut l'avís a les tres de la vesprada, a penes mitja hora abans del començament previst per a compareixença.

Cospedal, que tenia cita davant la comissió a les tres i mitja, s'ha presentat sobre les 15.20 hores en el Congrés acompanyada de la seua advocada. I ha sigut allí on s'ha assabentat, a través dels mitjans de comunicació, que la seua compareixença havia sigut suspesa uns minuts abans.

"No m'han avisat. Ningú m'ha dit res. Això no pot ser", ha protestat Cospedal, que ha explicat que havia acudit al Congrés perquè estava "obligada" a comparéixer. Ha qüestionat que s'haja hagut d'assabentar així d'una decisió d'aquestes característiques.

El jutge de l'Audiència Nacional, Manuel García-Castellón, ha citat com a investigats Cospedal i el seu marit, l'empresari Ignacio López del Hierro, per la seua suposada implicació en el presumpte espionatge parapolicial a l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, en la denominada operació Kitchen.

També et pot interessar

stats